interlux

Držiak mopu SPRINT 40 cm

Magnetický držiak pre kapsové mopy 40 cm.

Držiak mopu SPRINT Plus 50 cm

Držiak mopu SPRINT Plus 50 cm s robustným kĺbom.

Handrička Progressive 40 x 35 cm - modrá

Mikrovláknová handrička s vysokou savou schopnosťou.

LONGLIFE stone - kanister 10 L

Ošetrujúca disperzia na všetky podlahy z prírodného a umelého kameňa.

Mop SPRINT kapsový 50 cm, MICRO biely

Mikrovláknový mop na parkety a plávajúce podlahy.

Návlek na držiak 45 cm, biely

Rozmývajúci návlek na držiak 45 cm.

SANET ivecid - fľaša 1 L

Sanitárny čistiaci prostriedok s príjemnou vôňou.

SANET tasanit - kanister 10 L

Sanitárny čistiaci prostriedok na základné i údržbové čistenie.

Umývací automat Columbus RA 55 K 40

Umývací stroj s kráčajúcou obsluhou. Jednoduchá obsluha iba s dvoma funkčnými prepínačmi. Používa sa na umývanie stredných a väčších plôch. Dokáže rýchlo a kvalitne očistiť veľkú plochu za krátky čas. Stroj má veľmi dobré ergonomické ovládanie. Kompaktná konštrukcia stroja je zabezpečená systémom nádrž v nádrži. Robustný rám zaručuje dlhú životnosť.

Vysoko-otáčkový stroj Columbus HS 1601

Vysokorýchlostný jednokotúčový leštiaci stroj HS 1600 dokáže vyleštiť aj tie najodolnejšie nánosy nečistôt a výsledkom práce zostane podlaha s dokonalým leskom.

Držiak mopu SPRINT 50 cm

Magnetický držiak pre kapsové mopy 50 cm.

Držiak strapcového mopu

Platový držiak strapcového mopu.

Kefový vysávač Columbus BS 361 eco

Vysávač vybavený dvomi motormi je určený na vysávanie textilných a kobercových plôch. Rotačná kefa umiestnená v dolnej časti vysávača zaručí povysávanie všetkých nečistôt. Má optimálne využitie v kanceláriách, obchodných priestoroch, chodbách, hoteloch či penziónoch. Malá hmotnosť pri veľkom pracovnom zábere garantuje ľahké zaobchádzanie, nenáročnú prácu a vysoký výkon. Obsahuje dlhú saciu rúru s vyťahovateľnou teleskopickou hadicou.

Mop SPRINT kapsový 40 cm, MICRO modrý prúžok

Mikrovláknový mop s abrazívnymi prúžkami pre odolnejšie nečistoty.

Návlek na držiak 35 cm, s padom

Rozmývajúci návlek na držiak 35 cm.

SANET ivecid - kanister 10 L

Sanitárny čistiaci prostriedok s príjemnou vôňou.

Umývací automat Columbus RA 55 B 40

Umývací stroj s kráčajúcou obsluhou. Nekompromisne funkčný a dôsledne vyvinutý pre nasadenie na stredných až väčších plochách. Dokáže rýchlo a kvalitne očistiť veľkú plochu za krátky čas. Umývací automat RA 55 B 40 v batériovom prevedení je z kategórie kompaktných strojov značky columbus. Disponuje vlastnosťami akými sú pevná konštrukcia, optimálne manévrovacie schopnosti, osvedčený dvojnádržový systém „nádrž v nádrži", veľký objem nádrží, vysoký plošný výkon a jednoduchá obsluha. Zavesenie sacej hubice podľa nožnicového princípu umožňuje, aby sa sacia hubica aktívne prispôsobovala pohybu automatu. Sacia hubica je odnímateľná a ľahko nastaviteľná podľa potreby.

Vedro 17 L modré

Plastové vedro s objemom 17 L.

Vysávač Columbus SW 52 S

Univerzálny vysávač na vodu a prach. Možnosť prídavného HEPA filtra, prípadne nesenej hubice so šírkou 60 cm. Určený na veľké plochy a extrémne znečistenia. Konštrukcia pozostáva z kvalitnej ocele. Dva motory zaručujú silnejší sací výkon. Stabilný vyklápací podvozok umožňuje bezpečnú prepravu ako aj pohodlné vyprázdňovanie nádrže. K vysávaču možno pripojiť dlhú saciu hubicu pre špeciálne použitie. Dodáva sa s kompletným príslušenstvom (šírka hubice na vodu 40 cm , šírka hubice na prach 40 cm, štrbinová hubica, kruhová štetinová kefa, hadica s priemerom 38 mm a dĺžkou 2,5 m, predlžovacia rúra 2x, koleno s rukoväťou).

 
columbus eastmop tana vermop