interlux

APESIN AP 100 plus - vrecúško 20 g

Dezinfekčný čistiaci prostriedok v práškovej forme s aktívnym kyslíkom.

Držiak návleku 35 cm

T - držiak pre návlek 35 cm.

Handrička UNI 38 x 40 cm - modrá

Handrička na univerzálne použitie. Balenie 10 ks.

Jednokotúčový stroj Columbus E 400 S

Jednokotúčový stroj COLUMBUS E 400 S je dôležitá súčasť profesionálneho upratovania. Umožňuje čistenie podláh kefou alebo drhnutie padom. K dlhej životnosti stroja prispieva aj prevodový systém ozubených kolies s nízkou hlučnosťou. Pohon s trojplanétovými obežnými kolieskami rozdeľuje silu rovnomerne na 40 cm pracovnej šírky a vďaka ergonomicky formovanej vodiacej rukoväti je stroj ľahko ovládateľný na všetkých druhoch podláh.

Mop SPRINT 40 cm Basic

Bavlnený mop výbornej kvality.

Mop SPRINT kapsový 40 cm

Bavlnený mop na umývanie mokrou metódou.

Násada ALU 140 cm, D 23,5 mm

Hliníková násada pre držiaky mopov.

Násada ALU 140 cm, elox

Hliníková násada k držiaku mopu SPRINT Plus.

SANET BR 75 - fľaša 1 L

Čistiaci prostriedok na odstraňovanie hrdze a vodného kameňa.

Sedačkový umývací automat Columbus ARA 66 BM 100

Podlahový umývací automat so sediacou obsluhou na batériový pohon. Profesionálny pomocník s výbornými parametrami a jednoduchým ovládaním. Svojou prepracovanou konštrukciou, príťažlivým dizajnom, prijateľnou ergonómiou a veľkosťou je určený do všetkých výrobných prevádzok, skladových priestorov, podzemných garáží, obchodno-zábavných centier a supermarketov. Jednoducho pre všetky podlahy, ktoré treba rýchlo a účinne umyť a následne vysať do sucha jedným prejazdom.

Škrabka s násadou 25 cm

Škrabka na okná a podlahy.

SPIDER 2 x 8 L

Malý plastový vozík.

Stierka na okná 35 cm LockHead

Stierka na sťahovanie vody z okenných tabúľ.

Stierka podlahová 45 cm kovová

Podlahová stierka 45 cm na sťahovanie vody.

Tepovač Columbus SX 44

Tepovač SX 44 je čistiaci stroj určený na čistenie extrakčnou metódou. Vysoký výkon, robustná konštrukcia v nehrdzavejúcom prevedení a kvalitné príslušenstvo sú vhodnými predpokladmi pre profesionálne každodenné použitie stroja.

Umývací automat Columbus RA 35 K 10

Malý výkonný podlahový automat RA 35 K 10 s kráčajúcou obsluhou a káblovým napájaním je určený na umývanie menších plôch s náročnejším prístupom. Jednoduchá obsluha, dobré manévrovacie vlastnosti a osvedčený dvojnádržový systém zabezpečujú vysoký plošný výkon.

Umývací automat Columbus RA 43 K 40

Umývací stroj s kráčajúcou obsluhou. Nekompromisne funkčný a dôsledne vyvinutý pre nasadenie na malých a stredných plochách. Disponuje vlastnosťami akými sú pevná konštrukcia, optimálne manévrovacie schopnosti, osvedčený dvojnádržový systém "nádrž v nádrži", jednoduchá obsluha. Veľmi dobrá strojová ergonómia umožňuje nenáročné premiestňovanie stroja, skladovanie a údržbu. RA 43 K 40 je robustný umývací automat s káblovým napájaním, výkonom 1550 W a pracovným záberom 43 cm. Je vybavený samoaretačným tanierom na kefu, ako aj 40 litrovou nádržou na čistú a 40 litrovou nádržou na špinavú vodu.

Umývací automat Columbus RA 55 BM 60

Umývací stroj s kráčajúcou obsluhou. Používa sa na stredné a väčšie plochy. Vyznačuje sa robustnosťou, obratnosťou, veľmi dobrou strojovou ergonómiou. Väčšie batérie a silnejší motor vytvárajú predpoklad pre efektívnejšiu a hospodárnejšiu prácu. Dokáže rýchlo a kvalitne očistiť veľkú plochu za krátky čas.

Vedierko WRINGBOY

Vedierko WRINGBOY s robustným žmýchačom.

Vysávač Columbus ST 7

Univerzálny vysávač na prach určený na každodenné použitie. K vysávaču je dodávané bohaté príslušenstvo (2 predlžovacie rúry, univerzálna hubica na koberce a podlahy, flexibilná hadica, koleno s reguláciou vzduchu, štrbinová hubica, hubica na čalúnený nábytok). Vysávač je mimoriadne tichý. S pracovným výkonom 1250 W je ideálny pre nasadenie v kanceláriách, obchodných priestoroch, hoteloch alebo reštauračných zariadeniach.

 

 

Strana 1 z 7
 
columbus eastmop tana vermop